Ontwikkelingsreizen

We bieden met zorg ontwikkelde programma’s, elk ontwikkeld voor een specifiek vraagstuk. Elke ontwikkelingsreis bestaat uit een vast aantal bouwstenen, om de juiste balans tussen inspanning, inspiratie, reflectie en ontspanning te waarborgen.

Onze ontwikkelingsreizen zijn praktisch van opzet. Na het volgen van een programma stellen we samen met iedere deelnemer een concreet actieplan op. Zodat u in staat bent de theorie naar de praktijk te vertalen.

Inhoudelijk worden de vraagstukken behandeld door Nederlandse trainers en coaches, die met u meekomen naar Italië. De organisatie ter plekke is in handen van de lokale experts. Zo garanderen we u de juiste persoon op elk onderdeel.

We organiseren open ontwikkelingsreizen waar u zich voor kan inschrijven, maar mocht mocht u specifieke wensen hebben, dan staan we klaar om een op maat gemaakt programma te ontwikkelen. Klanttevredenheid staat voor ons bovenaan!

Ontwikkelingsreizen met inschrijving

Onze open programma’s zijn met zorg samengesteld in samenwerking een of meerdere van onze aangesloten trainers en coahces, gebaseerd op onze ervaring. Het betreffen vaak ontwikkelthema’s die breed aanwezig zijn en waar Renaissance.me op haar wijze de best denkbare ontwikkel ervaring voor biedt.

Voor de open ontwikkelingsreizen kan u als persoon, als team of als gehele organisatie inschrijven. Het ontmoeten van nieuwe personen uit verschillende omgevingen en leeftijden, staat garant voor een extra ontwikkel-boost.

Programma’s op maat

We kunnen ons best voorstellen dat u bepaalde wensen en/of voorkeuren heeft die u niet geheel terug kunt vinden. In dat geval werken we graag samen met u een ontwikkelreis dat is afgestemd op uw specifieke vraag. Dit kan betrekking hebben op een individu, een team of de gehele organisatie.

Om van het programma een ware beleving en succes te maken, werken we altijd met lokale experts en de beste trainers en coaches uit Nederland.