Over ons

Renaissance.me is een bureau voor Persoonlijke, Team- en Organisatieontwikkeling in Italië. Je spreekt het uit als “ren · ais · sance · mie”.  De naam is niet voor niets. Door “me”(eerste persoon enkelvoud) te koppelen aan het zelfstandig naamwoord Renaissance, wordt renaissance een werkwoord. En dat is precies wat Renaissance.me beoogt, van vernieuwing en ontwikkeling een activiteit maken. Urbino, de bakermat van de Renaissance, is ook vandaag de dag nog een plek die bruist van de inspiratie, en levert de zetting waarin het allemaal gaat plaatsvinden.

Onze formule is uniek! We werken we met de beste professionals van Nederland, wat garandeert dat voor elk vraagstuk de juiste kwaliteiten en stijl gevonden kan worden, hierdoor is het resultaat optimaal. Daarnaast staan onze lokale experts klaar om voor een tot in de puntjes verzorgde belevenis te zorgen, door middel van onze met zorg ontwikkelde ontwikkelingsreizen of één die we op uw specifieke wensen afstemmen.

Hoe dan ook, Renaissance.me zorgt voor een ongekende Persoonlijke, Team- en Organisatieontwikkeling ervaring waarover nog lang nagepraat zal worden.

Best denkbare ontwikkelervaring

Het is onze missie u de best denkbare ontwikkelervaring te bieden voor uw persoonlijke, team of organisatie ontwikkelingsvraagstuk. Renaissance.me gelooft in de kracht van een inspirerende omgeving en breekt daarmee met de traditionele gedachte om coaching, training en consultancy binnen vier witte muren van een eigen of externe vergaderlocatie te laten plaatsvinden.

Iedereen droomt weleens van een tijdje iets anders doen om tijd te nemen voor zichzelf of juist afstand te nemen van iets anders. Vaak zoeken we het nieuwe en het andere buiten onze gebruikelijke context, zoals bijvoorbeeld tijdens een sabbatical. Stimulerende, externe factoren dragen bij aan het oplossen van elk ontwikkelingsvraagstuk.

Doorbreek je dagelijkse routine

Renaissance.me haalt u letterlijk uit uw vertrouwde omgeving. Onze programma’s vinden plaats in Italië, weg van uw normale werkzaamheden. Hierdoor kunt u meer openstaan voor verandering en focussen op uw training. Natuurlijk zorgen we voor een goede balans tussen focus en vermaak. Ontspanning maakt een belangrijk deel uit van ons programma. Een informele sfeer zorgt voor inspiratie en inzicht.

Leer van de Renaissance en de Italiaanse passie

Om klanten aan je te binden moet je meer bieden dan alleen een goed product. De klant wil niet alleen inhoudelijk tevreden zijn, maar er ook een goed gevoel bij hebben. Producten en diensten die met passie zijn ontwikkeld verkopen beter.

Gedurende ons trainingsprogramma maakt u kennis met Italië en de werkwijze van de Italianen. Wat kunt u leren van hun passie? En hoe bevlogen bent u zelf?

Werk met de professional die bij je past

Renaissance.me beschikt over een team van trainers en coaches. We kijken niet alleen naar de expertise van onze professionals, maar ook naar de stijl van werken. Wie haalt het beste in u naar boven? Wie heeft de meest effectieve tools in handen om te helpen uw talenten verder te ontwikkelen? Hoe beter de professional en u op elkaar zijn afgestemd, hoe groter het rendement.

Geïnteresseerd of nog een aantal vragen? We komen graag in contact!