José Imlabla

José Imlabla

José is in 1993 haar carrière begonnen in het bedrijfsleven als management ondersteunende kracht. Haar coachend leidinggevende capaciteiten heeft ze goed tot uiting kunnen brengen op de werkvloer. Ze gaat altijd uit van de kracht van het individu. Door de jaren heen heeft zij zich persoonlijk verder ontwikkeld. José is werkzaam in het bedrijfsleven en als paardencoach op basis van Gestaltbenadering via haar coachingspraktijk.

“Door de inzet van het paard krijg je directe, eerlijke, onbevooroordeelde en waardevolle feedback. Dit leidt tot een dieper inzicht in de situatie waarin jij of jouw groep zit. Als begeleiders van het proces kijk ik naar wat de situatie nodig heeft, wat de behoefte is van de persoon of groep in zijn of haar omgeving. ‘Daar’ en ‘dan’ wordt opeens ‘hier en nu’. Ineens zie je ‘het’ duidelijk. Ineens weet je het!”

José heeft met succes de opleidingen Academisch Coach, Intuïtieve Coaching en Equine Assisted Coaching afgerond. Daarnaast heeft zij de trainingen Provocatieve Coaching en Zenmeditatie gevolgd. Hierdoor heeft zij zich gekwalificeerd tot professioneel coach. Ze is aangesloten bij NOBCO, KREAC en lid van NVAGT.